Pjesme ; Mor / Sudeta. Pjesme i priče / Šop. Pjesme i pjesničke proze / Vlaisavljević ; [priredio Saša Vereš] ; [crteži Nataša Cetinić]
Autor Sudeta, Đuro
Nakladnik Zagreb : Matica hrvatska : Zora, 1966
Materijalni opis 332 str. : ilustr. ; 20 cm
Nakladnički niz Pet stoljeća hrvatske književnosti ; knj. 109
Napomena Str. 7-[22]: Đuro Sudeta / Saša Vereš.
Str. 135-[152]>: Nikola Šop / Saša Vereš.
Str. 263-[278]: Vlado Vlaisavljević / Saša Vereš.
Str. 23-[24]: Bibliografija / S.V. [Saša Vereš].
Str. 153-[154]: Bibliografija / S.V. [Saša Vereš].
Str. 279-[289]: Bibliografija / S. V. [Saša Vereš].
Predmetna odrednica Sudeta, Đuro, 1903-1927 - život i djelo
Sudeta, Đuro, 1903-1927 - bibliografije
Šop, Nikola, 1904-1982 - život i djelo
Šop, Nikola, 1904-1982 - bibliografije
Vlaisavljević, Vlado, 1901-1943 - život i djelo
Vlaisavljević, Vlado, 1901-1943 - bibliografije
Klasifikacijska oznaka 821.163.42-82 Hrvatska književnost. Poligrafije. Aforizmi. Maksime
Jezik hrvatski
Građa Knjigaknjiga
Izdano sa
Pjesme i priče
Pjesme i pjesničke proze
Vlaisavljević, Vlado

SUDETA, Đuro
Pjesme ; Mor / Sudeta. Pjesme i priče / Šop. Pjesme i pjesničke proze / Vlaisavljević ; [priredio Saša Vereš] ; [crteži Nataša Cetinić]. - Zagreb : Matica hrvatska : Zora, 1966. - 332 str. : ilustr. ; 20 cm. - (Pet stoljeća hrvatske književnosti ; knj. 109)
Str. 7-[22]: Đuro Sudeta / Saša Vereš. - Str. 135-[152]>: Nikola Šop / Saša Vereš. - Str. 263-[278]: Vlado Vlaisavljević / Saša Vereš. - Str. 23-[24]: Bibliografija / S.V. [Saša Vereš]. - Str. 153-[154]: Bibliografija / S.V. [Saša Vereš]. - Str. 279-[289]: Bibliografija / S. V. [Saša Vereš].

Katalog
  • O katalogu
  • Upute za korištenje
Izbor kataloga
  • Katalog GKMM-a
  • Skupni katalog knjižnica SDŽ-a
  • Skupni katalog sustava Zaki
Lokacije knjižnica
  • GKMM Središnjica - centralni info pult, Ulica slobode 2, 021/685-000
  • GKMM Središnjica - Odjel za odrasle, Ulica slobode 2, 021/685-029
  • GKMM Središnjica - Odjel za djecu i mlade, Ulica slobode 2, 021/685-020
  • GKMM Središnjica - Odjel multimedije, Ulica slobode 2, 021/685-024
  • GKMM Središnjica - Odjel Periodike, Ulica slobode 2, 021/685-021
  • GKMM Središnjica - Zavičajna zbirka, Ulica slobode 2, 021/685-018
  • GKMM Bol-Plokite, Tolstojeva 32, 021/685-050; 685-053;
  • GKMM Trstenik, Papandopulova 25, 021/685-077
  • GKMM Brodarica, Terzićeva 5/lX, 021/685-083; 685-080
  • GKMM Meje, Njegoševa 1a, 021/685-063
  • GKMM Spinut, Plančićeva 12, 021/685-060
  • GKMM Ravne njive, Hercegovačka 40, 021/685-067
  • GKMM Žrnovnica, Krešimirova 7, Žrnovnica, 021/472-074
  • GKMM Podstrana, Trg dr. Franje Tuđmana 3, Podstrana, 021/331-001
  • GKMM Grohote, Gustirna 15, Grohote, 021/654-616
Knjige
  • Novo u knjižnicama GKMM
  • Najčitanije u posljednjih 7 dana
  • Najčitanije u posljednjih 30 dana
  • Najčitanije u posljednjih 90 dana
  • Najčitanije u posljednjih 180 dana
  • Najčitanije u posljednjih 365 dana
Kontakti
  • Pitanja i prijedlozi
  • Facebook
Zaštićeno autorskim pravom ©1999.-2019. Knjižnice grada Zagreba i VIVaInfo d.o.o. Sva prava pridržana.
Impresum | Politika privatnosti